Anna Nooshin – On Top

Anna Nooshin – On Top
Bol.com€ 20,00Bestel deze Biografie »
Bruna€ 20,00Bestel deze Biografie »
Managementboek.nl€ 20,00Bestel deze Biografie »

Anna Nooshin, Nederlands meest succesvolle fashionblogger vertelt over haar weg naar de top. Deze inspiratiegids staat vol tips & ideeën over hoe ook jij het beste uit jezelf kan halen. Geïllustreerd met foto’s uit de privécollectie van Anna en haar familie.

Over Anna Nooshin

Anna Nooshin (1986) werd geboren in Teheran, Iran, en vluchtte toen zij zeven jaar oud was met haar ouders en zusje naar Nederland. Ze studeerde cum laude af in de communicatiewetenschap en startte vervolgens op 24-jarige leeftijd het online magazine NSMBL.nl. Al gauw groeide Anna uit tot de meest succesvolle fashionblogger van Nederland. Als social influencer bereikt ze dagelijks tienduizende volgers op Instagram. Ook haar Youtube kanaal met fashion video’s en persoonlijke vlogs kent inmiddels bijna 185 duizend volgers.

Inmiddels heeft Anna Nooshin ook haar weg gevonden binnen de wereld van de Nederlandse televisie. Sinds 2015 is Anna Nooshin ook een van de gezichten van RTL Boulevard en in 2016 was zij een van de kandidaten van Expeditie Robinson. Vanaf 2017 is  Anna Nooshin de presentatrice van het programma Holland’s Ne