Michael Jackson – De getekende biografie

Michael Jackson – De getekende biografie

De getekende biografie van Michael Jackson brengt het leven van de poplegende op een unieke manier in beeld. Door 25 stripverhalen te combineren met levensverhalen en weetjes over de muzikant speelt dit boek op originele manier in op het leven van Michael Jackson.

Het levensverhaal van Michael Jackson

Op 29 augustus 1958 werd Michael Joseph Jackson geboren in Gary, een plaatsje in de Amerikaanse staat Indiana. Hij was het achtste kind van moeder Katherine Esther Scruse en vader Joseph Jackson. De moeder van Michael was een Jehova getuige en zijn vader een arbeider in de staalindustrie.

De band tussen Michael en zijn vader Joseph, ook wel Joe genoemd, was geen goede. Joe heeft Michael verschillende keren geslagen. Michael heeft altijd beweerd dat dit hem getraumatiseerd heeft, maar ook dat het een belangrijke rol heeft gespeeld in zijn succes.

De familie Jackson was erg muzikaal en broers Jackie, Tito en Jermaine richtten de groep The Jackson Brothers op. Toen later Marlon en Michael zich bij de groep voegden werden The Jackson Brothers omgedoopt tot de wereldbekende groep The Jackson 5.

Dit was het begin van een grootse carrière voor Michael. Wereldwijd wordt hij gezien als de meest succesvolle popster uit de 20e eeuw. Zijn album Thriller is het best verkopende album aller tijden geworden.

Biografie Michael Jackson

De getekende biografie van Michael Jackson wisselt stukjes biografie af met leuke stripverhalen, weetjes en een quiz. Het leest erg makkelijk en heeft een leuke indeling. Om de paar bladzijden wordt een verhaal over de popster afgesloten met leuke illustraties.

Met deze biografie brengt auteur Ceka een unieke blik op het leven van Michael Jackson. Deze biografie is een leuk, interessant boek dat je als lezer goed bezig houdt. De getekende biografie van Michael Jackson is een fijn, luchtig boek. Dit maakt de biografie niet alleen een aanrader voor fans, maar een echte aanrader voor iedereen die op speelse wijze meer wil weten over de King of Pop!

Bekijk meer biografie boeken uit de muziek!
Bekijk meer biografie boeken van Michael Jackson!

AanbiederPrijsBiografie bestellen
Bol.com€29,95


  • Uitgebracht: Juli 2010
  • Auteur:

Dit bericht is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *