Monica Geuze – My Way

Monica Geuze – My Way

My Way is het persoonlijke verhaal van Youtube ster Monica Geuze. Haar dagelijks leven is er een waar veel meiden jaloers op zullen zijn. In dit boek vertelt Monica over de weg naar haar succes en de vele hoogte- en dieptepunten die zij beleefde. Ook geeft ze tips en onthullingen over haar veelbewogen leven.

Over Monica Geuze

Monica Geuze is een van de populairste Nederlandse vloggers van dit moment. Toen ze op haar zestiende door Ronnie Flex gevraagd werd om zijn vaste DJ te worden, kwam haar leven in een stroomversnelling. Inmiddels deelt ze bijna dagelijks haar leven op Youtube en Instagram. Van optredens als DJ tot etentjes met vrienden, haar ruim 300.000 abonnees zien het allemaal voorbij komen. Ook maakt ze video’s over life-style en mode. Monica staat bekend als enorm eerlijk en recht door zee. Zo ook over haar relatie met Lil’Kleine, met wie ze vier jaar lang samen was.

Over de biografie

In dit boek vertelt Monica hoe ze is opgegroeid en hoe ze uiteindelijk gekomen is op het werk dat ze nu doet. Voorafgaand aan haar succes, wist Monica lange tijd niet welke richting zij op wilde met haar leven. Inmiddels doet ze ontzettend veel dingen waar ze plezier aan beleeft. In haar boek wil Monica de lezers meegeven dat het niet erg is als je soms niet weet welke kant je op wilt met je leven.

My Way bevat veel beeldmateriaal uit de jeugd van Monica. Ook zijn er passages waarin vrienden en familie een stukje in haar ‘vriendenboekje’ schrijven. Een rijk geïllustreerd, inspirerend, maar bovenal persoonlijk verhaal van een van Nederlands grootste Youtube sterren vandaag de dag.

Bekijk meer van Bekende Nederlanders » Bekijk meer Muziekbiografieën »

AanbiederPrijsBiografie bestellen
Bol.com€20,00Bestel deze Biografie »
Bruna€20,00Bestel deze Biografie »
Managementboek.nl€20,00Bestel deze Biografie »


Dit bericht is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *