Historisch

Historische biografieën zijn boeken over personen met een duidelijk aandeel in de geschiedenis. Denk bijvoorbeeld aan personen als Nelson Mandela, Martin Luther King of Anne Frank. Personen in deze categorie zijn of op leeftijd, of overleden. In ieder geval heeft hun leven voldoende inhoud geboden om een goed levensverhaal te kunnen presenteren.

Historische biografieën

Biografieboeken biedt graag een compleet overzicht van biografieën. Echter kunnen wij zeer goed begrijpen dat er mensen zijn die liever kiezen uit een voorselectie van boeken met inhoud. Biografie boeken over mensen die al op leeftijd zijn of overleden zijn bieden vaak een compleet levensverhaal met inhoud waar we veel van leren. Met deze reden hebben wij voor u speciale historische biografieën geselecteerd.

Kies jouw favoriete historische biografie:

Onderstaand kan je een overzicht vinden van historische biografieën. Dit zijn biografieën van personen die een duidelijke bijdrage hebben geleverd aan de geschiedenis. Mis je een biografie? Of vind je een biografie op onze site die hier ook tussen moet staan? Voel jezelf vrij om een reactie in te sturen!

Resultaat 1–24 van de 300 resultaten wordt getoond