Muziek

Biografieboeken.nl heeft een aanbod van de mooiste boeken met biografieën uit de muziekwereld. Vind hier de biografie van de muzikant die bij jou past.

Biografieën van verschillende muzikanten

In juni 2009 kwam het verschrikkelijke nieuws dat popster Michael Jackson was overleden. The King of Pop was bezig met de voorbereiding van een concertreeks, maar heeft deze helaas nooit gehaald. De wereld reageerde geschokt.

Niet alleen wegens zijn geapprecieerde muziek en grootse bijdrage aan de hedendaagse popcultuur was Michael Jackson populair. De wereldster had een eigen kijk op het leven. Met zijn liefde voor kinderen bereikte hij vaker het nieuws dan hem lief was.

Over een ster als Michael Jackson valt veel te schrijven. Zijn invloed is op vele vlakken interessant voor menig lezer. Maar elke muzikant heeft zijn eigen achtergrond en bijzondere levensverhaal!

Biografieboeken.nl heeft voor jou de biografieën uit de muziekwereld op een rijtje gezet. Wat zijn de inspiraties van rocklegendes als Bruce Springsteen of Keith Richards? Hoe beschrijven familieleden het leven van de veel te vroeg overleden Eva Cassidy? Kies zelf het levensverhaal van de muzikant wiens muziek jou geraakt heeft!

Heb je meer interesse in de Nederlandse artiest? Dat kan ook. De biografie van Jan Smit is voor de fan een echte aanrader! En ook Patricia Paay komt openlijk uit over haar doen en laten in de showbusiness.

Kies jouw favoriete muziek biografie:

Onderstaand vind je boeken met biografieën van musici, zangers en artiesten. Kies hier jouw favoriet uit!

Resultaat 1–24 van de 131 resultaten wordt getoond