Voetbal

Biografieboeken.nl heeft een aanbod van de beste voetbalbiografieën die je kan vinden. Vind hier de biografie van de voetballer die bij jou past.

Biografieën voetballers

Allemaal zijn ze op hun eigen manier weer groot. Zlatan Ibrahimovic en Cristiano Ronaldo een geweldige sportcarrière. José Mourinho en Pep Guardiola werden juist weer groot als trainer. Allemaal hebben ze wel hun eigen achtergrond die bepalend is geweest voor hun loopbaan. Dat is juist het mooie van een biografie! Een biografieboek maakt het extra leuk om een bepaalde speler of trainer te blijven volgen. Je komt net even wat meer te weten over het karakter van een balkunstenaar of tactisch meesterbrein en kan patronen beginnen te herkennen.

Een andere leuke voetbalbiografie is die van Hans Kraay jr. Hij werd nooit groot als voetballer. Als trainer kwam hij ook niet veel verder dan FC Lienden of JVC Cuijk. Toch weet hij veel te vertellen over het voetballeven en de journalistiek rondom deze sport!

Andere sportbiografieën

Op zoek naar een andere sport? Biografieboeken.nl heeft nog veel meer sportbiografieën! Biografieën van wielrenners, hardlopers, tennissers en andere sporters vind je op onze volledige overzichtspagina van sportboeken.

Bekijk meer Sportbiografieën >>

Kies jouw favoriete voetbalbiografie

Hieronder vind je een overzicht van alle biografieën van voetballers. Verschillende spelers en trainers staan hier uitgelicht. Kies de biografie van je favoriete voetballer.

Resultaat 1–24 van de 103 resultaten wordt getoond