De wereld volgens GIJP – Michel van Egmond

De wereld volgens GIJP – Michel van Egmond

De wereld volgens GIJP is het vervolg op het eerste boek over de voetbalanalist, GIJP. Het boek geeft een verslag over de turbulente jaren van het mediafenomeen en laat je kennis maken met zijn vrienden, waaronder Ruud Gullit.

Over René van der GIJP

René van der GIJP is een oud-profvoetballer van onder andere Sparta, PSV en SC Heereveen. Na zijn voetbalcarrière werd hij analist bij het programma Voetbal International, waar hij al snel bekendheid kreeg door zijn hilarische opmerkingen en vaak scherpe analyses.

Samen met Johan Derksen en Wilfred Genee vormt Gijp nog steeds een vast trio bij het RTL programma Voetbal Inside. Wekelijks becommentariëren zij het Europese voetbal, wat vaak hilarische gesprekken oplevert.

Het leven van Gijp buiten de opnames om was echter verre van hilarisch. Hij lag iedere dag op de bank TV te kijken en raakte in een burn-out. Het boek neemt je ook mee tijdens een zware periode, waarin hij de moeder van zijn zoontje plots verliest. Gijp’s luie leventje was van de ene op de andere dag ondersteboven gezet.

Over het boek

De wereld volgens GIJP is het tweede boek over de oud-voetballer. Het eerste boek was de winnaar van de NS Publieksprijs 2013 en mocht het best verkochte voetbalboek genoemd worden.

Na de heftige gebeurtenissen in Gijps leven neemt hij je mee hoe hij dit alles beleeft heeft. De man van de humor maakt plaats voor een gevoelige volwassen man, met een grote liefde voor zijn zoontje.

Vriend en journalist Michel van Egmond kent René al jaren en weet alles haarfijn uit te leggen in Gijps eigen woorden. Het boek is erg boeiend en lees je gemakkelijk in één ruk uit.

Bekijk meer van Bekende Nederlanders » Bekijk meer Sportbiografieën »

AanbiederPrijsBiografie bestellen
Bol.com€12,50Bestel deze Biografie »
Bruna€12,50Bestel deze Biografie »
Managementboek.nl€12,50Bestel deze Biografie »


Dit bericht is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *