Kevin Hart – Ik verzin dit niet

Levenslessen

20,99

Momenteel niet leverbaar

Kevin Hart is terug! Dit maal met een boek vol levenslessen van de Amerikaanse komiek. Met een leven vol ongelukken en bizarre gebeurtenissen moet de grappenmaker er wel bij vertellen: Hij verzint het niet.

Over Kevin Hart

Kevin Hart werd geboren in Philadelphia als kind van drugsverslaafde ouders. Hij en zijn oudere broer zijn grotendeels door hun moeder opgevoerd, omdat zijn vader cocaïneverslaafde was en grotendeels in de gevangenis doorbracht. Om zijn ongelukkige thuissituatie te verbergen gebruikte Hart zijn talent om mensen te laten lachen, om zo als normaal kind door het leven te kunnen.

Na de middelbare school verhuisde de Kevin naar New York om daar af te studeren en te gaan werken als schoenverkoper. Eenmaal in New York begon zijn carrière door op een grappige manier zijn levensverhaal te vertellen tijdens stand-up comedy avonden. Zijn hilarische en eerlijke optredens resulteerden voor hem een rol in een tv-serie. Als snel daarop volgde een rol in Scary Movie 3 en 4 voor hem weg waren gelegd.

Eenmaal in de filmwereld was Hart niet meer te stoppen en schreef en speelde hij onder andere voor The Big House, een Amerikaanse sitcom. Naast optredens in films als The 40 Year Old Virgin en Meet the Parents kreeg Hart een hoofdrol in verschillende andere films, waaronder de comedy Ride Along, met Ice Cube.

Over de biografie

Kevin Hart vertelt zijn openhartige, maar ook grappige verhaal over zijn leven. Hoe hij als ongelukje werd verwekt en hoe zijn drugsverslaafde en agressieve moeder hem en zijn broer heeft opgevoed. Juist zijn achtergrond heeft de wereldberoemde comedian gemaakt zoals hij is. Hart is daardoor een klassiek voorbeeld van waar talent.

De biografie is letterlijk een reis door het leven van Hart. Het boek zit letterlijk vol levenslessen waar je tenminste wat aan hebt. De grappenmaker vertelt aan de hand van zijn verhaal dat je uitdagingen moet overwinnen en altijd moet blijven geloven in je dromen. Het boek bevat een voorwoord van de Nederlandse collega komiek Jandino Asporaat.

ISBN: 9789021566399 Categorie:
Gewicht 0,648 kg
Afmetingen 230 × 150 × 34 mm
Auteur(s)

Kevin Hart, Neil Strauss

Uitgever

Kosmos Uitgevers

Verschijningsvorm

Paperback

Taal

Nederlands

Illustraties

Nee

Aantal pagina's

424

Druk

1

NUR

672

Verschijningsdatum

27-06-2017