Mascha - Happy Love Life

15,95

Nu besteld, vrijdag in huis

De grootste vrouwelijke Youtube ster van Nederland doet een boekje open over haar ‘love life’. Dit is alweer het tweede boek van Mascha Feoktistova, bekend van haar blog en bijbehorende Youtube-kanaal Beautygloss. Na ‘Happy Life’ uit 2010, deelt Mascha in dit nieuwe boek haar levenslessen over de liefde en alles wat daar mee samenhangt.

Over Mascha

Mascha Feoktistova (1986) is vlogger en voormalig blogger. In 2007 startte zij vanuit haar slaapkamer bij haar moeder thuis de webiste Beautygloss. Dit was haar persoonlijke blog over make-up en verzorgingsproducten. Haar artikelen en Youtube-video’s werden binnen enkele jaren maandelijks door zo’n 650.000 bezoekers bekeken. In 2009 maakte Mascha dan ook van haar blog haar eigen bedrijf. Dit leverde haar in 2011 een Viva400 Award in de categorie ‘zakelijk’. Ook werd ze meerdere malen uitgeroepen tot beste beauty YouTuber van Nederland. Sinds 2014 heeft ze naast haar Youtube-kanaal met beauty-video’s ook een apart kanaal voor vlogs: Vloggloss. Sindsdien gaat er geen dag voorbij dat Mascha haar leven niet filmt. Ruim 250.000 abonnees volgen haar dagelijks leven op de voet.

Mascha woont samen met haar grote liefde Gregor en hun twee katten Siem en Manis. In 2016 was in een van haar vlogs te zien hoe zij ten huwelijk werd gevraagd. In de zomer van 2017 geven zij en Gregor elkaar het ja-woord in Florence.

Over de biografie

‘Happy Love Life’ gaat volledig over de liefde en wat hier allemaal mee samenhangt. Centraal staat de relatie van Mascha zelf met haar verloofde Gregor. In het boek deelt ze zeer openhartig allerlei verhalen en levenslessen, over onder andere: reizen, financiën, ruzie maken, samenwonen, seks, vrijheid, familie, lange relatie, vrienden, trouwen en nog veel meer! Niet eerder was Mascha zo open over haar privé-leven en in het bijzonder haar relatie met Gregor.

Het sleutelwoord volgens Mascha: Vertrouwen. “Vertrouwen is enorm belangrijk en elkaar loslaten ook. Laat ieder zijn ding doen en zorg er vooral voor dat je los van elkaar ook nog een leven hebt. Maar ook samen, blijf leuke dingen doen. Geniet!”

ISBN: 9789461562289 Categorie: Tags:
Gewicht 0.249 kg
Afmetingen 210 × 135 × 14 mm
Auteur(s)

Mascha

Uitgever

Bertram + de Leeuw Uitgevers BV

Verschijningsvorm

Paperback

Taal

Nederlands

Illustraties

Ja

Aantal pagina's

184

Druk

1

NUR

400

Verschijningsdatum

08-11-2016