De cultuurladder

De sleutel tot een presterende organisatie

24,99

Momenteel niet leverbaar

Organisaties spenderen enorm veel tijd en geld aan het creëren van de gewenste cultuur. Ze organiseren grote events, hebben outdoorsessies en geven in elke hoek van de organisatie uiting aan hun kernwaarden. Helaas zijn dit soort initiatieven vaak niet succesvol en zijn de veranderingen minimaal. Organisaties vergeten namelijk de belangrijkste vragen te stellen: Is het überhaupt nodig om aan de cultuur te sleutelen? Wat moet er precies veranderen? En hoe ziet de gewenste cultuur er in de praktijk uit?
In dit boek maken de auteurs cultuur praktisch, meetbaar en uitvoerbaar aan de hand van een eenvoudig model: de Cultuurladder. Stap voor stap helpen ze je om erachter te komen wat nodig is om de cultuur binnen jouw organisatie succesvol te transformeren op organisatie-, team- en leiderschapsniveau. Elk hoofdstuk eindigt met een vragenlijst of checklist, om zaken direct concreet te maken.
Ben jij klaar voor een concrete en uitvoerbare aanpak? Dan is De Cultuurladder het boek dat jou de sleutel geeft tot een presterende organisatie.

ISBN: 9789047015642 Categorie:
Gewicht 0,329 kg
Afmetingen 218 × 142 × 18 mm
Auteur(s)

Marcel van Wiggen, Gerard Vriens, Frits Galle

Uitgever

Business Contact

Verschijningsvorm

Hardcover

Taal

Nederlands

Illustraties

Nee

Aantal pagina's

176

Druk

1

NUR

801

Verschijningsdatum

02-11-2021