Te gast op Lanwyn Manor

23,99

Momenteel niet leverbaar

Als Julia Twethewey logeert op het landgoed Lanwyn Manor, komt ze voor de keuze tussen twee begeerlijke vrijgezelle broers te staan.

“Te gast op Lanwyn Manor’ van Sarah Ladd neemt de lezer mee naar het Cornwall van 1818. Julia Twethewey logeert op het landgoed van haar neef in het hart van de Engelse mijnindustrie en wordt al snel meegesleept in die complexe wereld. Maar het duurt niet lang voordat ze ontdekt dat de oude kamers van het huis iets verborgen houden. Dan leert ze de gebroeders Blake kennen. De oudste heeft zijn zinnen gezet op een huwelijk met Julia, en ze weet dat hij de ideale huwelijkspartner is. Maar ze voelt zich meer aangetrokken tot Isaac, de jongste broer. De aantrekkingskracht is wederzijds. Julia en Isaac raken verwikkeld in een maalstroom van vreemde gebeurtenissen en moeten hun best doen om aan de sociale verwachtingen te voldoen. Dat is nog niet zo makkelijk als het lijkt…

“Te gast op Lanwyn Manor’ is een romantische Regency-roman zoals alleen Sarah Ladd die kan schrijven. Perfect voor de fans van Jane Austen!

ISBN: 9789029729420 Categorie: ,
Gewicht 0,475 kg
Afmetingen 215 × 140 × 28 mm
Auteur(s)

Sarah Ladd

Uitgever

KokBoekencentrum Fictie

Verschijningsvorm

Paperback

Taal

Nederlands

Illustraties

Nee

Aantal pagina's

368

Druk

1

NUR

342

Verschijningsdatum

07-04-2020