Hoe alles begon

Van oerflits tot nu

19,99

Momenteel niet leverbaar

Heb je er ooit over nagedacht hoe alles begonnen is? Hoe ons heelal, de aarde en alles wat leeft is ontstaan? En wist je dat ‘oerflits’ een beter woord is voor het begin van ons heelal dan ‘oerknal’?
Dit prachtige boek laat je zien hoe deeltjes steeds ingewikkelder werden en hoe ze de levende cellen werden waar jij zelf van gemaakt bent. Je maakt een reis in de tijd langs het ontstaan van ons sterrenstelsel, de aarde, de maan, de oceanen en de evolutie van alle vormen van leven! Denk aan bacteriën, de eerste planten en dieren, vissen, amfibieën, reptielen, vogels, apen en natuurlijk mensen. Van mensen uit de oertijd, de eerste steden en machines tot en met nu. En we kijken zelfs een klein beetje naar de toekomst … Duik in de grote geschiedenis vanaf de oerflits tot nu, laat je verrassen en geniet van meer dan vijftig prachtige platen!

‘Hoe alles begon’ maakt de grote geschiedenis oftewel big history toegankelijk voor iedereen. Het is ontwikkeld in samenwerking met wetenschappers uit verschillende vakgebieden, zoals astrofysica en evolutiebiologie.

ISBN: 9789059563544 Categorie: Tags: , , , ,
Gewicht 1 kg
Auteur(s)

Bouwine Bergsma

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijningsvorm

Hardcover

Taal

Nederlands

Illustraties

Nee

Aantal pagina's

128

Druk

1

NUR

212

Verschijningsdatum

14-04-2020