Prins Harry – Het ware verhaal

het ware verhaal

19,99

Momenteel niet leverbaar

Alles wat je wilt weten over het stoerste en meest rebelse lid van de Britse koninklijke familie, inclusief een hoofdstuk over de relatie tussen prins Harry en actrice Meghan Markle

Onmisbare kost voor de kijkers van Blauw Bloed en RTL Boulevard, en voor de lezers van Vorsten

Prins Harry haalde wereldwijd de voorpagina’s met zijn rebelse en soms onbesuisde gedrag. Even leek het erop dat zijn rol in het Britse koningshuis zich daardoor in de marges zou afspelen, maar het tegendeel gebeurde. Nu is Harry juist het populairste lid van de koninklijke familie, naast koningin Elizabeth zelf. Hij won de harten van het volk in zijn rol van tegendraadse hartenbreker. Met zijn neiging buiten het koninklijke boekje te treden en door de ondeugende twinkeling in zijn ogen is hij onweerstaanbaar voor vrouwen en meisjes van over de hele wereld.

Duncan Larcombes interessante en vermakelijke biografie vertelt ons over Harry’s studietijd, zijn militaire carrière en zijn stormachtige liefdesgeschiedenissen. Ook schrikt hij er niet voor terug de zaken te benoemen die Harry zelf waarschijnlijk liever zou vergeten.

Gewicht 0,518 kg
Afmetingen 215 × 141 × 31 mm
Auteur(s)

Duncan Larcombe

Uitgever

Boekerij

Verschijningsvorm

Paperback

Taal

Nederlands

Illustraties

Ja

Aantal pagina's

336

Druk

1

NUR

320

Verschijningsdatum

10-10-2017