BAUT

8 jaar verhalen, 7 pop-uprestaurants en 100 typische BAUT-gerechten

35,00

Momenteel niet leverbaar

BAUT is een fenomeen – zowel binnen als ver buiten Amsterdam. Chefkok-eigenaar Michiel van der Eerde zette met zijn spraakmakende BAUT -concept dé standaard voor pop-up restaurants in Nederland. BAUT staat voor: rauw, rebels, eigenzinnig en bovenal – tijdelijk. Want elke keer verhuisde BAUT naar nieuwe spectaculaire tijdelijke locaties in de hoofdstad. Met het credo ‘underpromise and overdeliver’ wist Van der Eerde met zijn team een trouwe groep BAUT -fans én nieuwe gasten steeds opnieuw te verrassen. BAUT staat bekend om de eigen stijl, sfeer en natuurlijk de BAUT -klassiekers van chef Michiel. Van de alom geprezen steak tartaar met baconmayonaise tot de ceviche met
gerookte avocado. Maar ook Aziatische oesters, sticky toffee met crème fraîche-ijs en de beroemde BAUT -cocktails (zoals de ‘Man bun machine gun’ en de ‘BAUT Sour Bitch’!) behoren tot het BAUT -repertoire. Al deze bijzondere recepten én verhalen komen samen in dit unieke kookboek.

ISBN: 9789059566361 Categorie:
Gewicht 1,255 kg
Afmetingen 266 × 206 × 24 mm
Auteur(s)

Michiel van der Eerde

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijningsvorm

Hardcover

Taal

Nederlands

Illustraties

Nee

Aantal pagina's

256

Druk

1

NUR

440

Verschijningsdatum

30-11-2020