Eet als een expert

Met meer dan 150 makkelijke recepten

24,99

Nu besteld, donderdag in huis

In bestseller “Eet als een expert’ scheiden de experts van I’m a foodie zin van onzin van voedselhypes, en bundelen overzichtelijk onderbouwd voedingsadvies over lekker gezond eten.

Eet als een expert is het superhandige, inspirerende handboek van de experts van I’m a foodie. Marijke Berkenpas, Gaby Herweijer, Jolien Klamer en Liesbeth Smit scheiden de zin en onzin van voedselhypes van elkaar. Ze leggen uit welke voeding gezond is en waarom. Met lekkere ideeën voor ontbijt tot diner en handige weekschema’s. I’m a foodie maakt wetenschap lekker!

I’m a foodie is hét online platform over voeding. Een team van diëtisten, voedings- en gezondheidswetenschappers analyseert alle trends en hypes op kritische wijze en vertaalt ze naar haalbare adviezen en recepten.

ISBN: 9789021571539 Categorie:
Gewicht 0,644 kg
Afmetingen 244 × 191 × 17 mm
Auteur(s)

Marijke Berkenpas, Liesbeth Smit, Gaby Herweijer, Jolien Klamer

Uitgever

Kosmos Uitgevers

Verschijningsvorm

Paperback

Taal

Nederlands

Illustraties

Nee

Aantal pagina's

176

Druk

12

NUR

440

Verschijningsdatum

06-11-2018