Het rookboek

vlees, vis, groente, fruit & meer conserveren & bereiden

25,00

Momenteel niet leverbaar

Roken is een eeuwenoude, breed toepasbare manier om voedsel te conserveren.
De verleidelijke geur van rokend hout is maar moeilijk te weerstaan, maar je hoeft niet per se naar buiten om de zoete, zoute, gerookte smaak te bereiken.
Jeremy beschrijft het verschil tussen warm en koud roken en laat zien hoe je met behulp van specerijen de perfecte smaakbalans in gerookt voedsel bereikt.
De prachtige stap-voor-stap-foto’s helpen bij het rookproces.

ISBN: 9789048311637 Categorie:
Gewicht 1,021 kg
Afmetingen 277 × 223 × 21 mm
Auteur(s)

Jeremy Schmid

Uitgever

Uitgeverij Tempus

Verschijningsvorm

Hardcover

Taal

Nederlands

Illustraties

Ja

Aantal pagina's

160

Druk

1

NUR

440

Verschijningsdatum

15-06-2015