Rauwe vis

60 recepten voor ceviche, sushi, tartaar, pokebowls en andere gerechten

24,99

Nu besteld, zaterdag in huis

Sushi, sashimi, ceviche, pokébowls, tartaar, carpaccio, en nog veel meer. De culinaire trend van verse rauwe vis nam de laatste jaren een vlucht. Goed voor het figuur en een geweldige bron van eiwitten en mineralen, dus heel gezond. Bovendien bevat vette vis – zoals zalm en makreel – grote hoeveelheden omega-3-vetzuren, waarvan bewezen is dat ze goed zijn voor hart en vaten. Maar uiteraard spelen ook smaak, textuur en mondgevoel een belangrijke rol.

Met Rauwe vis maken hobbykoks en visliefhebbers in 60 recepten en met prachtige fotografie een inspirerende wereldreis langs bereidings- en conserveringstechnieken van duurzame vis. Inclusief recepten voor sauzen en kruiden, lunches en salades, bowls en schotels om te delen. Van Hawaïaanse poké bowls, Peruaanse céviche en tiradito tot Scandinavische gravlax en Mexicaanse tostadas. Ontdek nieuwe smaken en laat je verrassen.

ISBN: 9789089899194 Categorie: Tags: ,
Gewicht 0,588 kg
Afmetingen 232 × 176 × 22 mm
Auteur(s)

Carrie Solomon

Uitgever

Terra

Verschijningsvorm

Hardcover

Taal

Nederlands

Illustraties

Nee

Aantal pagina's

160

Druk

1

NUR

441

Verschijningsdatum

05-08-2022