Zelf kaas maken

Van ricotta en brie tot feta en Goudse kaas

26,99

Nu besteld, maandag in huis

Zelf kaas maken laat zien hoe je thuis zelf achttien heerlijke kazen kunt maken: van rijk en kleverig tot heerlijk stinkend. Aan bod komen onder andere mozzarella en ricotta, de zoute en veelzijdige halloumi, feta en paneer, een smeltende Zwitserse kaas, een gerijpte cheddar en brie. Als je de eenvoudige stap voor stap instructies en deskundige tips van Morgan McGlynn volgt, leer je hoe je een ambachtelijke kaasmaker kunt worden!

Het boek legt de basis van het productieproces uit, inclusief alle benodigdheden om van start te gaan. Het bevat een gids voor melksoorten en het seizoenskarakter van kaas. Ook vind je bij sommige kazen beknopte profielen van gespecialiseerde kaasmakers, waaronder Old Amsterdam.

ISBN: 9789089899163 Categorie: Tags: ,
Gewicht 0,996 kg
Afmetingen 258 × 217 × 22 mm
Auteur(s)

Morgan McGlynn

Uitgever

Terra

Verschijningsvorm

Hardcover

Taal

Nederlands

Illustraties

Nee

Aantal pagina's

224

Druk

1

NUR

441

Verschijningsdatum

21-09-2022