Anna Nooshin – On Top Herziene editie

20,99

Beschikbaarheid: In Stock

Nederlands meest succesvolle fashionblogger vertelt over haar weg naar de top. Deze inspiratiegids staat vol tips & ideeën over hoe ook jij het beste uit jezelf kan halen. Dit is een update van Anna’s boek uit 2015, geïllustreerd met nóg meer foto’s uit de privécollectie van Anna Nooshin en haar familie.

Over Anna Nooshin

Anna Nooshin (1986) werd geboren in Teheran, Iran, en vluchtte toen zij zeven jaar oud was met haar ouders en zusje naar Nederland. Ze studeerde cum laude af in de communicatiewetenschap en startte vervolgens op 24-jarige leeftijd het online magazine NSMBL.nl. Al gauw groeide Anna uit tot de meest succesvolle fashionblogger van Nederland. Als social influencer bereikt ze dagelijks tienduizende volgers op Instagram. Ook haar Youtube kanaal met fashion video’s en persoonlijke vlogs kent inmiddels bijna 185 duizend volgers.  Inmiddels heeft Anna Nooshin ook haar weg gevonden binnen de wereld van de Nederlandse televisie. Sinds 2015 is Anna Nooshin ook een van de gezichten van RTL Boulevard en in 2016 was zij een van de kandidaten van Expeditie Robinson. Vanaf 2017 is  Anna Nooshin de presentatrice van het programma Holland’s Next Top Model.

Over de biografie

Anna Nooshin heeft de afgelopen jaren een verbluffende carrièresprong gemaakt. In haar boek lees je hoe haar jeugd in azielzoekerscentra, schimmige bijbaantjes, luxe stages in New York en low-budget wereldreis allemaal geleid hebben tot haar succes. Maar, wat gebeurt er als je dan ineens aan de top staat? Welke veranderingen maakt je leven door, je vriendschappen? Anna Nooshin deelt in dit boek al haar tips en ideeën, zodat ook jij het beste uit je zelf kan en durft halen. De manier waarop Anna dit deelt, is een eerlijk succesverhaal. Waarbij Nooshin niet schroomt om een heel andere kant van zichzelf te laten zien. Dit doet zij in haar verhaal, maar net zo in de nooit eerder getoonde foto’s van Anna Nooshin zelf, haar jeugd en  haar familie.

Dit boek is een update van ‘On Top‘ uit 2015. Anna Nooshin heeft haar boek nu op haar eigen manier van commentaar voorzien en er zijn extra foto’s toegevoegd uit Anna’s privécollectie.

ISBN: 9789000344352 Categorie:
Gewicht 0,533 kg
Afmetingen 207 × 155 × 25 mm
Auteur

Anna Nooshin

Uitgever

Van Holkema & Warendorf

Verschijningsvorm

Hardcover

Taal

Nederlands

Illustraties

Ja

Aantal pagina's

224

Druk

1

NUR

450