Jan Smit – Het geheim van de Smit

10,00

Uitverkocht

De biografie over Jan Smit is geschreven ter ere van zijn 15-jarige jubileum. Het boek is geschreven door Eddy Veerman en vertelt het verhaal van Jan’s kant, maar ook vanuit de hoek van zijn familie en vele vrienden.

Jan’s carriere:

Terwijl deze biografie uitkomt staat de Volendammer net voor zijn debut als acteur. Hoewel de film (het Bombardement) geen succes was kunnen we dat van Jan niet zeggen! Hij heeft op jonge leeftijd al enorm veel liedjes gehad en zijn songteksten zijn erg populair op Nederlandse feesten. Al op 10-jarige leeftijd brak hij door. Jan was de eerste Nederlander en jongste artiest ooit die op nummer 1 binnen kwam in de Top 40.

De 267 pagina’s tellende biografie laat veel los over het karakter van Jan Smit. Zo blijkt dat het supertalent ook veel onzekere momenten heeft gekend. Toch blijkt Jan voornamelijk een optimistisch en onafhankelijk persoon te zijn. En Jan houdt van humor! Met zijn Volendamse vrienden maakte hij onder andere televisieprogramma’s waarin hij de nadruk legt op de vrolijke kanten van het leven.

De onafhankelijke geest die Jan Smit bezit komt ook veel terug in zijn muziek zelf. De muzikant heeft veel fans en de vriendensfeer komt veel terug in zijn muziek. Zo maakte hij een speciaal album “vrienden” dat in 2012 in zowel de Nederlandse als Belgische hitlijsten bovenaan verscheen.

Naast zanger is Jan Smit televisiepresentator. Hij werkte onder andere voor de TROS en verschijnt regelmatig op grote evenementenshows. En zelfs zijn zusje Monique heeft een carrière in de muziek- en televisie-industrie!

Biografie Jan Smit:

De biografie van Jan Smit laat zien wat de zanger heeft moeten doorgaan om zijn succesvolle carrière op te bouwen. Het laat een andere kant van Jan zien die hij tot aan deze biografie niet eerder aan zijn fans heeft laten zien. Zo worden ook de tegenslagen van zijn carrière (zoals zijn stemproblemen en stalker), relaties en gezinsleven behandeld. Ook bevat de biografie erg veel informatie die nog niet eerder naar buiten is gebracht. De biografie bevat veel mooie oude foto’s, leuke anekdotes en is een aanrader voor elke fan!

ISBN: 9789491625008 Categorie: