Michael Jackson – Het leven van een legende

16,99

Uitverkocht

In veel biografieën wordt de persoon van aandacht een legende genoemd. In het geval van Michael Jackson zeker terecht: zijn onnavolgbare levensstijl, indrukwekkende repertoire en zijn ongeëvenaarde gevoel voor choreografie – elementen die een complete biografie haast een noodzaak maken. De dood van ‘The King of pop’ in 2009 is een van de gebeurtenissen uit de afgelopen jaren die een onuitwisbare indruk op velen heeft achtergelaten. De wrange dood van een popster aan de vooravond van zijn grote comeback, een legende die al op 10-jarige leeftijd een superster was.

Deze biografie van Michael Jackson is een afwisseling van veel (niet eerder gepubliceerd) beeldmateriaal, vergezeld van relevante informatie. De ruim 200 foto’s die het boek bevat worden vergezeld door feiten, anekdotes en backstage verhalen. De biografie beschrijft zijn eerste kennismaking met het grote publiek in de Jackson Five via het nooit geëvenaarde succes van zijn album ‘Thriller’ tot aan zijn geplande comeback en overlijden. Het boek werd samengesteld door Michael Heatley, die zeer grondig te werk ging bij het samenstellen van dit complete werk over het leven van ‘The King of Pop’.

De afwisseling van tekst en beeld maakt het boek een uiterst toegankelijke biografie voor de doorgewinterde fan van Jacksons werk. De biografie oogste veel lof onder trouwe fans, maar deze complete biografie van poplegende Michael Jackson verdient een plekje op de boekenplank van iedere biografieliefhebber.

‘Packed with over 200 pictures and telling Michael’s life story in an uplifting manner, Heatley’s biography is a celebratory look at one of the world’s greatest-ever performers’ – Heat magazine

ISBN: 9789022996799 Categorie: