Patricia Paay – La Paay

19,95

Momenteel niet leverbaar

In deze onthullende biografie praat Patricia Paay over haar leven als mediapersoonlijkheid en haar doen en laten als zangeres. Ook de altijd besproken gezondheid van de showbizz diva komt voorbij. Zo praat ze over het overwinnen van haar hartklachten en het worden van een moeder op de leeftijd van eenenveertig. Bovendien is plastische chirurgie een onderwerp die niet vergeten wordt.

Patricia Paay en Adam Curry

Verder vertelt de Rotterdamse zonder tegen te stribbelen over haar leven met presentator Adam Curry, met wie ze drie keer getrouwd is. De eerste keer trouwden ze op 5 augustus 1988 kleinschalig in New York, een huwelijk dat later niet rechtsgeldig bleek te zijn. In 1998 werd het huwelijk nog een keer groots over gedaan. In 2003 werd in hun realitysoap voor de derde keer getrouwd, deze keer in Italië. Nadat Patricia Paay in 2009 ruim 20 jaar samen was met Adam Curry liep het huwelijk ten einde. Adam bleek een affaire te hebben met actrice Micky Hoogendijk. Het was een heftige scheiding voor Patricia. Adam Curry had al een appartement voor Micky Hoogendijk en hemzelf geregeld in Amerika. De scheiding van Patricia Paay en Adam Curry kwam op 20 mei 2009 naar buiten. In deze biografie praat Patricia Paay uitgebreid over haar leven met de presentator, met wie ze ook een dochter (Christina) heeft gekregen op 41 jarige leeftijd.

Biografie Patricia Paay

De zeer onthullende biografie van Patricia Paay is geschreven door Bert van der Veer, die ze kent uit de televisiewereld. Bert van der Veer is een logische keus voor Patrcia Paay; ze hebben een geschiedenis samen, zijn leeftijdsgenoten en hij heeft bovenal een schrijfstijl die Paay goed bevalt!

Doordat Patricia Paay naast haar leven als mediapersoonlijkheid en persoonlijke ups en downs een indrukwekkende carrière als zangeres heeft bezig deze 224 pagina’s lange biografie van Patricia Paay heeft genoeg inhoud!

ISBN: 9789460681295 Categorie: Tags:
Gewicht 0,598 kg
Afmetingen 241 × 169 × 17 mm
Auteur(s)

Bert van der Veer

Uitgever

Borgerhoff & Lamberigts

Verschijningsvorm

Paperback

Taal

Nederlands

Illustraties

Ja

Aantal pagina's

224

Druk

1

NUR

320

Verschijningsdatum

01-05-2013