Mark Dakriet – Never nooit meer

80 kilo geleden

17,99

Momenteel niet leverbaar

Mark Dakriet, de zanger en songwriter met de stralende lach, vertelt nu openhartig zijn verhaal. Als op een dag zijn weegschaal ERROR aangeeft beseft hij dat de knop om moet. Lees zijn succesverhaal met een gewichtsverschil van maar liefst 80 kilo.

Over Mark Dakriet

In de jaren 90 verwerft Mark Dakriet bekendheid als lid van de eerste Nederlandse R&B band Re-Play. Met diverse Top-10 hits wordt de band al snel omgedoopt to beste Nederlandse R&B band. De soul-formatie scoorde verschillende hits met nummers als Kijk om je heen en een nummer samen met Gordon, Never Nooit Meer.

Dakriet was altijd te vinden met een stralende lach op zijn gezicht, maar na een lange tijd komt Mark er zelf echter achter dat dit slechts een masker is. In werkelijkheid was hij ongelukkig, onzeker en vele kilo’s te zwaar. Zijn overgewicht zorgden niet alleen voor lichamelijke problemen in zijn knieën en rug, maar ook zijn gezinsleven lijdt onder Mark’s zware bestaan.

Op een dag staat Mark op de weegschaal en geeft zijn display ERROR aan. Wat op dat moment een droevige gebeurtenis lijkt, blijkt echter een wereld van verschil te maken. Dakriet besluit dat de knop om moet en gaat aan de slag om zijn lichaam weer fit te maken. Dakriet vindt de weg naar succes en valt maar liefst 80 kilo af. Inmiddels staat Mark weer vol zelfvertrouwen op het podium met Re-Play en is hij personal coach.

Over het boek

Never Nooit Meer is een boek wat bomvol zit met inspiratie. Mark heeft voor zichzelf de succesformule gevonden en heeft besloten om dit te delen met de rest van de wereld. Wie obstakels tegenkomt moet leren hoe ze overwonnen moeten worden.

De basis van het boek is gefocust op gewichtsverlies, samen met verhalen over innerlijke strijd en doorzettingsvermogen. Mark Dakriet doet zijn open en eerlijke verhaal in de hoop zoveel mogelijk mensen te motiveren. Lees dit boek voor meer handvatten over gezond afvallen, voor iedereen een aanrader.

Gewicht 0,56 kg
Afmetingen 221 × 171 × 15 mm
Auteur(s)

Mark Dakriet

Uitgever

Spectrum

Verschijningsvorm

Paperback

Taal

Nederlands

Illustraties

Ja

Aantal pagina's

184

Druk

1

NUR

860

Verschijningsdatum

10-01-2017