✓ Gratis verzending vanaf €20 ✓ Altijd de scherpste prijs ✓ Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Nelson Mandela – In gesprek met mijzelf

Nelson Mandela – In gesprek met mijzelf

12,50

Autobiografie, gebaseerd op het persoonlijke archief van Nelson Mandela. Met voorwoord door Barack Obama. Nelson Mandela wordt wereldwijd gezien als een van de meest inspirerende iconen van onze tijd.

Uitverkocht

Een weergave van het persoonlijke archief van Nelson Mandela. Het boek bestaat uit materialen die voor de verschijning nog niet eerder gepubliceerd waren. De aantekeningen, dagboeken, gesprekken en geven een unieke kijk in het leven van de eerste zwarte president van Zuid-Afrika.

‘In gesprek met mijzelf’ wordt ook wel het definitieve boek over Nelson Mandela genoemd. Het geeft inzage in zijn leven vanaf het moment dat zijn ideeën zich begonnen te ontwikkelen tot en met de verwerving van wereldfaam.

Levensverhaal Nelson Mandela

Nelson Mandela is een van de grootste namen uit de geschiedenis van Zuid-Afrika. Hij speelde een grote rol in de afschaffing van de apartheid en blonk uit met een geweldloos protest. Ook na zijn vrijlating na 27 jaar gevangenschap en binnen zijn presidentschap nam hij een voorbeeldige rol op zich door geen geweld toe te laten. Hierdoor voorkwam hij een omgekeerde apartheid. Mandela liet hij een land in tweestrijd met woeste zwarten en bange blanken verassend rustig en snel samen groeien.

Biografie In Gesprek met Mijzelf

De biografie is eerder een verzameling dan een spannende pageturner. Dit maakt het boek wellicht lastiger te lezen, maar niet minder compleet. Het boek bevat logboeken, dagboeken en brieven van Mandela uit zijn tijd in de gevangenis op Robbeneiland. Ook bevat het opgenomen privégesprekken en correspondentie van de presidentsperiode van de Zuid-Afrikaanse held. Tevens kan het bijzondere voorwoord van Barack Obama niet vergeten worden.

In vergelijking met een biografie als “De lange weg naar de vrijheid” bied dit boek juist de inzage in persoonlijke situaties en documenten geven de lezer het gevoel in een intieme setting met Mandela te verkeren. Deze autobiografie is eerlijk, oprecht en daarmee een compleet werk over het leven van zowel de mens als het icoon Nelson Mandela.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nelson Mandela – In gesprek met mijzelf” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ISBN: 9789000350001

Categorie: