Een reis naar binnen

Yoga Nidra, dans en meditatie voor vrouwen

20,00

Nu besteld, dinsdag in huis

‘Mijn verlangen is om jou mee te nemen op een reis naar je binnenwereld om te gaan ontdekken dat jij prachtig bent, kwetsbaar, sensueel, teder, vol kracht en levenslust.’

In dit boek vol yoga nidra, meditatie en dans kunnen vrouwen met vragen als ‘wat zijn mijn verlangens, mijn dromen, wat vind ik leuk, waar word ik blij van’ op zoek gaan naar hun eigen weg. Zo ervaren ze gaandeweg steeds meer een gevoel van thuis zijn bij zichzelf.

In negen lessen leert ervaren yogadocente Ria Suyderhoud je aan de hand van opdrachten, gedichten, inspirerende teksten, dans en vooral veel yoga en meditatie om het leven te vieren. Alle oefeningen hebben een duidelijke instructie met foto’s en de meditaties en yoga nidra’s zijn ook als audio beschikbaar. Daarnaast maakte Ria speciaal voor dit boek video’s met de dans- en yoga-oefeningen.

Ria Suyderhoud begon haar yogabeoefening bij de bekende yogadocente Rita Beintema. Ria geeft sindsdien al 34 jaar yogalessen en retraites met als belangrijke componenten dans en yoga nidra. Zij ziet yoga als begeleider op je levensreis, een pad naar binnen toe dat je leidt naar je hart.

ISBN: 9789088402326 Categorie:
Gewicht 0.404 kg
Afmetingen 202 × 202 × 14 mm
Auteur(s)

Ria Suyderhoud

Uitgever

Uitgeverij Orlando

Verschijningsvorm

Paperback

Taal

Nederlands

Illustraties

Ja

Aantal pagina's

192

Druk

1

NUR

726

Verschijningsdatum

14-01-2022