Dans met mij

12,50

Nu besteld, donderdag in huis

Sarah krijgt paardrijles van haar opa. Maar wanneer hij overlijdt en Sarah er plots alleen voor staat, biedt advocate Natasha haar de helpende hand. Dit zet hun levens op z’n kop.

Jojo Moyes, auteur van de bestsellers ‘Voor jou’ (verfilmd als ‘Me Before You’), “Een leven na jou’ en “Voor mij’ schreef met ‘Dans met mij’ opnieuw een prachtige en ontroerende roman.

In een vergeten hoekje van Londen leert de 14-jarige Sarah op haar geliefde paard Boo te rijden alsof zij samen dansen. Hun leermeester is Sarahs opa Henri, die zelf heeft gestudeerd aan “le Cadre noir’, een van de meest prestigieuze rijscholen in Frankrijk. Hij hoopt dat het Sarah een kans in het leven zal geven. Maar als het noodlot toeslaat staat Sarah er weer alleen voor.

Natasha is advocate Jeugdrecht en raakt vaak te nauw betrokken bij haar zaken. Ze leeft gescheiden van haar bijna-ex-man Mac, maar nu komt hij tijdelijk weer wonen in het huis dat nog van hen beiden is. Als ze bij toeval Sarah ontmoet en haar een helpende hand biedt, zet dit haar leven pas echt op z’n kop.

“Dans met mij is een prachtig verhaal, met goed uitgewerkte verhaallijnen en levensechte personages, dat je in één ruk uitleest.’ Telegraaf VROUW

“Heerlijk boek om bij te huilen en te lachen.’ Libelle

ISBN: 9789026148293 Categorie:
Gewicht 0,553 kg
Afmetingen 216 × 141 × 35 mm
Auteur(s)

Jojo Moyes

Uitgever

De Fontein Romans & Spanning

Verschijningsvorm

Paperback

Taal

Nederlands

Illustraties

Nee

Aantal pagina's

480

Druk

4

NUR

302

Verschijningsdatum

29-01-2019