De baas

Een dirty office romance

8,99

Momenteel niet leverbaar

Een dirty office romance van de populaire auteur Vi Keeland.

Reese is op een date die ongelooflijk saai is, dus spreekt ze op de voicemail van een vriendin in dat ze zo gauw mogelijk teruggebeld wil worden met ‘een noodgeval’, zodat ze weg kan. Een knappe man die langsloopt en haar woorden opvangt voorspelt dat haar date die list sowieso zal doorzien. Hij mag dan wel bijzonder sexy zijn, toch laat Reese hem weten dat ze niet zit te wachten op zijn advies. Hij loopt grijnzend terug naar zijn eigen gezelschap.
Terug aan tafel blijft haar date tegen haar aan praten, totdat ineens de knappe bemoeial met zijn date aan haar tafel verschijnt. Hij stelt zich voor als Chase Parker, en tot haar verbazing doet hij alsof hij haar neef is en maakt er een dubbeldate van. Hij verzint de meest bizarre en hilarische verhalen over hun zogenaamde gezamenlijke jeugd, en Reese doet met een uitgestreken gezicht mee. Zo wordt de date from hell ineens een stuk leuker.
Aan het einde van de avond gaan ze ieder hun eigen weg zonder telefoonnummers uit te wisselen. Reese gaat ervan uit dat ze Chase nooit meer zal zien… tot ze een maand later een leuke nieuwe baan vindt. Haar nieuwe baas? Chase Parker.

De boeken van Vi Keeland zijn wereldwijde bestsellers. Ook schrijft ze samen met Penelope Ward verslavende romantische verhalen zoals Onweerstaanbaar en vele andere.

ISBN: 9789021468389 Categorie:
Gewicht 0,342 kg
Afmetingen 215 × 136 × 23 mm
Auteur(s)

Vi Keeland

Uitgever

Volt

Verschijningsvorm

Paperback

Taal

Nederlands

Illustraties

Nee

Aantal pagina's

320

Druk

6

NUR

343

Verschijningsdatum

09-06-2022