De medici

Een meeslepende historische roman over de machtigste familie van het vijftiende-eeuwse Italië

9,99

Momenteel niet leverbaar

Florence, 1429. Giovanni de’ Medici heeft van het familiebedrijf een van de machtigste banken van de wereld gemaakt. Als hij op mysterieuze wijze om het leven komt, moeten zijn zoons Cosimo en Lorenzo alles op alles zetten om hun vijanden te slim af te zijn en hun bloedverwanten te beschermen.

Cosimo de’ Medici wordt na de dood van zijn vader hoofd van de machtige Florentijnse familie. Zijn grote liefdes zijn kunst en architectuur, maar nu rust de verantwoordelijkheid van het hele Medici-imperium op zijn schouders. Bovendien vermoedt zijn broer Lorenzo dat hun vader is vergiftigd.

Dagelijks worden de broers geconfronteerd met moord, verraad en dodelijke machtsspelletjes, niet alleen door hun grootste tegenstanders, maar ook door beeldschone vrouwen met een dubbele agenda… Wanhopig proberen ze de moordenaar van hun vader te vinden en daarmee de familie-eer te redden, maar weten ze lang genoeg in leven te blijven?

Over de boeken van Matteo Strukul:

‘Liefhebbers van historische romans mogen deze niet laten liggen: meeslepend, intrigerend en spannend van de eerste tot de laatste bladzijde.’ Italië Magazine

‘Matteo Strukul is een ware meester van het genre.’ Il manifesto

ISBN: 9789022589588 Categorie: Tags: , , , ,
Gewicht 0,419 kg
Afmetingen 216 × 140 × 28 mm
Auteur(s)

Matteo Strukul

Uitgever

Boekerij

Verschijningsvorm

Paperback

Taal

Nederlands

Illustraties

Nee

Aantal pagina's

336

Druk

10

NUR

302

Verschijningsdatum

02-04-2020