✓ Gratis verzending vanaf €20 ✓ Altijd de scherpste prijs ✓ Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Een leven na jou

Een leven na jou

10,00

Op voorraad

Een rouwverwerkingsgroep helpt Lou haar leven weer op de rit te krijgen. Tot iemand uit Wills verleden haar leven binnen stormt en opnieuw alles anders blijkt dan ze dacht.

Jojo Moyes, de auteur van de hit ‘ Voor jou’ (Me Before You) schreef ‘Een leven na jou’ (After You).

Na zes heftige maanden met Will geleefd te hebben, is Lou Clark is niet langer een doorsneepersoon met een doorsneeleven. Maar als een bizar ongeluk haar dwingt terug bij haar familie in te trekken, heeft ze het gevoel dat ze weer net zo vastgeroest zit als voor Will haar wereld overhoophaalde. In een poging zichzelf te dwingen uit haar veilige wereldje te stappen, meldt ze zich aan voor een groepscursus rouwverwerking. Haar medecursisten – vooral de aantrekkelijke Sam – helpen haar een nieuw perspectief te vinden. Tot iemand uit Wills verleden haar leven binnen stormt en opnieuw alles anders blijkt dan ze dacht. Kan Lou zich opnieuw uitvinden terwijl het lijkt of de hele wereld zijn best doet om haarzelf, haar familie en Wills familie vast te houden in het verleden?

Me Before You (het verhaal wordt vergeleken met Intouchables) wordt verfilmd met in de hoofdrol Emilia Clarke (Game of Thrones).

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Een leven na jou” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ISBN: 9789026145544

Auteur

Uitgever

Verschijningsvorm

Paperback

Categorie: