Geen bereik

22,50

Momenteel niet leverbaar

Daniël aarzelde en keek om, naar de vallei die in de warme zonnestralen baadde. Naar de hutjes waar rook omheen cirkelde, naar de vrouwen die hard aan het werk waren. Kon hij haar hier achterlaten?
Kapitein Christopher Gilbert en zijn bemanning brengen in 1798 een Beothuk-stam in veiligheid door hen van Newfoundland naar Ontario te varen. Vanaf daar trekken ze te voet richting de bergen van Minnesota en vestigen zich in vier stammen.
Daniël Roberts is in 2016 met zijn ouders en zusje op vakantie in Minnesota als hij de weg kwijtraakt en op één van de vier stammen stuit. Zij leven als jagers en boeren in een verborgen vallei en dwingen Daniël bij hen te blijven wonen zodat hij hen niet kan verraden. Daniël verafschuwt de manier waarop de stam met vrouwen omgaat en probeert samen met de dochter van de leider de Kryjura-stam te hervormen. Hij leert zich aan de strenge regels en leefwijze van de stam te houden terwijl hij zint op een manier om te ontsnappen en terug te keren naar zijn familie.
Een spannende avonturenroman waarin een bijzondere samenleving op aansprekende wijze tot leven wordt gebracht. Geen bereik is de debuutroman van Quirien van Loon.
Onder de schrijversnaam Q, schrijft ze al van jongs af aan verhalen en boeken. Op haar veertiende bedacht ze de eerste versie van dit boek.

ISBN: 9789463652193 Categorie:
Gewicht 0,577 kg
Afmetingen 210 × 145 × 23 mm
Auteur(s)

Quirien van Loon

Uitgever

CPNB Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek

Verschijningsvorm

Paperback

Taal

Nederlands

Illustraties

Nee

Aantal pagina's

372

Druk

1

NUR

336

Verschijningsdatum

06-04-2020