Godengeschenk

28,74

Momenteel niet leverbaar

Megiddo, 1457 v. Chr. Het leven van Bint, de dochter van een wijnhandelaar, verandert dramatisch als de vorst van Egypte, Mencheperre Djehoetimes, bij de stad slag levert tegen de alliantie van Mitanni. Na een maandenlang beleg belandt zij in het Egyptische legerkamp, waar ze oog in oog komt te staan met de vorst van de Egypte. Hij neemt haar met zich mee naar een land dat ze haat.
Jarenlang weet ze haar heer en echtgenoot op afstand te houden. Maar dan dwingt een verontrustende ontdekking haar tot een keuze die de verstandhouding tussen de vorst en haar voorgoed verandert. Ze vieren de komst van nieuw leven, maar moeten ook de gevolgen van dood, politieke spanningen en menselijk falen trotseren. Net als haar leven in rustiger vaarwater lijkt te komen, duikt er echter een geest uit haar verleden op. Opnieuw wordt ze gedwongen afscheid te nemen van alles wat haar dierbaar is.
Liefde en oorlog, leven en dood vormen de rode draad in dit boeiende verhaal, dat met veel kennis van zaken is geschreven en de lezer door de kleurrijke wereld van Megiddo, het Oude Egypte en Mitanni voert.

ISBN: 9789461939012 Categorie:
Gewicht 0,972 kg
Afmetingen 235 × 155 × 35 mm
Auteur(s)

Anna Mulder

Uitgever

Mijnbestseller.nl

Verschijningsvorm

Paperback

Taal

Nederlands

Illustraties

Ja

Aantal pagina's

579

Druk

1

NUR

301

Verschijningsdatum

06-05-2022