Hendrik Groen - Zolang er Leven is

12,99

Nu besteld, dinsdag in huis

Hendrik groen weet met Zolang er leven is weer haarscherp uit te leggen hoe het leven als 85 jarige eruit ziet. Met humor en spot vertelt hij zijn verhaal, hoe hij het maximale uit zijn laatste dagen weet te halen.

Over Hendrik Groen

Wie Hendrik Groen precies is weet niemand, maar hij houdt de gemoederen flink bezig met zijn nieuwe boek Zolang er Leven is: Het nieuwe geheime dagboek van Hendrik Groen. Groen is inmiddels 85 jaar en woont nog steeds in een verzorgingstehuis in Amsterdam-Noord. Met zijn vrienden is hij lid van de Omanido-club, wat staat voor Oud Maar Niet Dood.

Met zijn vrienden probeert groen nog iets van het leven te maken voordat het te laat is. Hij heeft van tijd tot tijd moeite met zijn ouderdom en probeert samen met zijn vrienden er nog iets van te maken. Onder het motto ‘Ik schrijf dus ik blijf’ deelt Groen hoe het is om in je laatste jaren van je leven te zitten.

Met uitjes, vrienden en gelach probeert de club het maximale uit het leven te halen. Geld speelt geen rol, want immers ‘Zorg dat je rood staat als je doodgaat‘ is een bekende uitspraak van Groen. De wereld heeft kennisgemaakt met een anonieme schrijver met een levensecht verhaal.

Over de Biografie

Zolang er leven is is het tweede boek van de anonieme schrijver over zijn ouderdom. Met droge humor en zelfspot weet hij er een fenomenaal boekwerk van te maken wat je direct aangrijpt. Het boek zit vol met anekdotes van situaties met medebewoners, alledaagse problemen en ergernissen. Groen laat zien hoe de actualiteit de oudjes bezighoudt en er komen dus ook veel onderwerpen uit 2015 aan het licht.

De biografie is een mix van filosofisch en hilarisch, wat het duidelijk een bestseller maakt. Het boek is makkelijk leesbaar en geschikt voor een grote lezersgroep. Ondanks dat Groen een anonieme ouderling is weet hij grote bekendheid te genieten, maar geniet hij vooral van zijn laatste dagen bij de Omanido club.

Gewicht 0.508 kg
Afmetingen 211 × 135 × 33 mm
Auteur(s)

Hendrik Groen

Uitgever

J.M. Meulenhoff

Verschijningsvorm

Paperback

Taal

Nederlands

Illustraties

Nee

Aantal pagina's

376

Druk

21

NUR

301