Het ging viraal

17,50

Momenteel niet leverbaar

Een sexy standalone roman van Stefanie Van Mol, de auteur van de Full Moon-serie.

Ze staat op het punt om samen te werken met de man die haar schooljaren ruïneerde…

Eventmanager Isla James haar wangen branden nog steeds van schaamte als ze terugdenkt aan het incident op de universiteit. Naakt uit het raam klimmen, en vervolgens gefilmd worden door een paar studenten was op zijn zachtst gezegd gênant. Het feit dat de video viraal ging maakte het nog veel erger. Ze verhuisde naar een andere stad en keek nooit meer achterom.

Op professioneel vlak ging het haar voor de wind, en ze maakte een succes van haar bedrijf. Terugkeren naar haar roots staat dus niet hoog op haar bucketlist. Als haar beste vriendin haar vraagt om het liefdadigheidsbal van haar familie te organiseren geeft ze toe, ook al vreest ze dat ze dan zal moeten samenwerken met de man die ze nooit meer wil zien.

Maar hij is vastbesloten haar van gedachten te doen veranderen…

Bryan Hunters grootste fout was Isla te laten gaan, die noodlottige dag. Toen was hij een domme student, nu is hij een veranderd man. Hij zal alles doen wat nodig is om haar terug te winnen. Nu moet hij Isla alleen nog overtuigen dat ze hem kan vertrouwen, en misschien zelfs van hem kan houden.

ISBN: 9789464400878 Categorie:
Gewicht 0,281 kg
Afmetingen 225 × 135 × 18 mm
Auteur(s)

Stefanie Van Mol

Uitgever

SVM Publishing

Verschijningsvorm

Paperback

Taal

Nederlands

Illustraties

Nee

Aantal pagina's

199

Druk

1

NUR

343

Verschijningsdatum

22-02-2022