Leugens

overspel, chantage, politieoorlog

18,00

Nu besteld, woensdag in huis

Leugens:

Na een ongeval met vluchtmisdrijf komen de federale politie en de lokale politie recht tegenover elkaar te staan. De rechercheurs Klein, Depla en Annys van de federale krijgen weinig tot geen medewerking van champetter Freddy en rechercheur Briek.

Als Freddy en Briek zelf op onderzoek uitgaan, komen ze in het uitgaansleven van Oostende terecht. Wat is de rol van de Albanese maffia bij deze zaak?

Nog complexer wordt het als de bisschop pastoor Karel onder druk zet. Moet hij nu echt de biechtgeheimen van Marieke Kleppe, echtgenote van Jozef Akkerman de grootste weldoener van de kerk, vrijgeven? Of moet hij met de billen bloot over zijn eigen geheimen?

In een verschroeiend tempo, met oog voor de typische couleur locale van het platteland, neemt oud-journalist Eddy Surmont de lezer op sleeptouw. Leugens. Bedrog. Overspel. Chantage. Het zijn de ingrediënten van dit spannende verhaal dat zich afspeelt in het Oostendse hinterland. Is er iemand die de waarheid spreekt?

Jan Degoe
journalist
Chef Regio Krant van West-Vlaanderen

Eddy Surmont:

Eddy heeft zich door de jaren heen in weten te werken in de wereld van politie, justitie en visserij.
Met een scherpe journalistieke en meesterlijke pen, met oog voor detail en gedegen research ontvouwt hij de harde werkelijkheid in een spannende politieroman.

ISBN: 9789493210622 Categorie:
Gewicht 0,204 kg
Afmetingen 200 × 128 × 12 mm
Auteur(s)

Eddy Surmont

Uitgever

Droomvallei Uitgeverij

Verschijningsvorm

Paperback

Taal

Nederlands

Illustraties

Nee

Aantal pagina's

158

Druk

1

NUR

330

Verschijningsdatum

02-07-2021