niet wat ze dacht

Mira wil een kattenmeisje worden

19,95

Momenteel niet leverbaar

Mira zit op de bank. Ze zit in haar ondergoed. Ze heeft niks om naar toe te gaan. Ze is sinds een paar weken weer vrijgezel en werkeloos. Ze verveelt zich en vraagt zich af wat ze kan gaan doen. Ze loopt naar haar slaapkamer en opent de klerenkast. Ze gooit allemaal kleren op het bed en vraagt zich af wat ze aan kan trekken. Ze heeft zin in een onenightstand. Iets wat ze sinds ze vrijgezel is wel vaker doet.

Mira zegt ja terwijl ze zich aankleed. Alleen haar t-shirt krijgt ze niet aan, doe is veel te klein. Oeps, zegt ze, niet aan gedacht en kijkt schaapachtig naar Bram die binnenkomt. Die geeft haar een pakje. Probeer dat eens zegt hij en grijnst. Mira neemt het pakje aan en pakt het nieuwsgierig uit. Het is een topje. Ze trekt het aan en het zit als gegoten. wauw, dankjewel, zegt ze. Ze pakt Brams hand en wil hem een kus geven.

En je bent er echt wel op gekleed hoor, kom mee. Ze gaan naar binnen. bram grijnst even en pakt een afstand bediening. Let op, zegt hij en drukt op een knopje. De staart begint natuurlijk te bewegen bij het lopen van Mira. Die voelt de beweging en kijkt als een kat om. Dan kijkt ze naar Bram. Sinds wanneer kan die dat? vraagt ze verbaasd.

ISBN: 9789403716039 Categorie:
Gewicht 0,221 kg
Afmetingen 210 × 148 × 14 mm
Auteur(s)

V.J.A. Smeets

Uitgever

Mijnbestseller.nl

Verschijningsvorm

Paperback

Taal

Nederlands

Illustraties

Nee

Aantal pagina's

146

Druk

1

NUR

350

Verschijningsdatum

01-11-2023