Veelgestelde Vragen

KAN IK MIJN BESTELLING OOK RETOURNEREN?
We gaan er natuurlijk vanuit dat u een goede keuze maakt bij het bestellen van uw boek(en). Is uw bestelling toch niet naar wens? Dan kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen naar Biografieboeken.nl. De verzendkosten van uw retourzending zijn voor uw rekening. Op deze manier kunnen wij onze tarieven laag houden en hopen we het milieu te sparen door onnodige pakketverzendingen te voorkomen. Wilt u een product retourneren? Neem dan binnen 14 dagen na ontvangst contact op met onze klantenservice via klantenservice@biografieboeken.nl om het retour formulier te ontvangen.

WAT ZIJN DE VERZENDKOSTEN?
Biografieboeken.nl bezorgt bestellingen vanaf €20,- door heel Nederland gratis bij u thuis. Voor bestellingen onder de €20,- betaalt u €2,95 verzendkosten.

WANNEER WORDT MIJN BESTELLING VERZONDEN?
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld? Dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. PostNL streeft er vervolgens naar om uw bestelling de volgende werkdag bij u te bezorgen. Bestellingen die u in het weekend plaatst (of vrijdag na 22:00 uur) worden op maandag verzonden.

KAN IK BIJ BIOGRAFIEBOEKEN.NL OOK ANDERE BOEKEN BESTELLEN?
Ja, dat is mogelijk. Biografieboeken.nl richt zich voornamelijk op biografieën, maar wij kunnen in principe alle soorten boeken leveren. Heeft u interesse in een boek dat u (nog) niet terugvindt in onze webshop? Laat het ons weten via klantenservice@biografieboeken.nl en dan gaan we voor u aan de slag!