Als ik er niet meer ben

Het verhaal achter de muziek van een geadopteerde man.

22,99

Nu besteld, dinsdag in huis

‘Als ik er niet meer ben’ is het meeslepende en eerlijke levensverhaal van Carlos Westerbeek, alias Nette Jonguh. Hij beschrijft wat er door een getraumatiseerde man heengaat die zijn kinderen dreigt te verliezen.

Carlos werd in een sloppenwijk te Recife in Brazilië geboren en op zesenhalf-jarige leeftijd geadopteerd. Vanaf dat moment deed hij er alles aan om zijn verleden achter zich te laten en richtte hij zich volledig op zijn nieuwe leven in Nederland. Naarmate hij ouder werd en vader van zijn tweede zoontje, trad zijn verleden steeds meer naar de voorgrond. De muur, die hij had opgeworpen om zijn angsten en trauma’s buiten te houden, brak tot aan de grond toe af.

Carlos was bereid om alles in zijn leven op te geven. Behalve zijn kinderen. Voor hen ging hij tot de dood.

Carlos Westerbeek werkt als restaurantkok, coach/begeleider en auteur. Zijn passie is om zowel jongeren als volwassenen, die zich op een creatieve manier willen uiten, in hun kracht te zetten.

‘Als ik er niet meer ben’ sluit naadloos aan op zijn debuutalbum met dezelfde titel, waarin hij zingt en rapt over deze turbulente tijd in zijn leven. Een verhaal, waarin zo goed als alle belangrijke waarden in het leven aan bod komen. Dit alles vanuit het perspectief van een geadopteerde man die zijn hart blootgeeft.

ISBN: 9789090375502 Categorie: , ,
Gewicht 0,333 kg
Afmetingen 214 × 135 × 17 mm
Auteur(s)

Carlos Westerbeek

Uitgever

Carlos Westerbeek

Verschijningsvorm

Paperback

Taal

Nederlands

Illustraties

Ja

Druk

1

NUR

661

Verschijningsdatum

05-10-2023