✓ Gratis verzending vanaf €20 ✓ Altijd de scherpste prijs ✓ Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Lance Armstrong – Door de pijngrens

Lance Armstrong – Door de pijngrens

8,00

Het verhaal van een topwielrenner die met ongekende wilskracht kanker overwint om daarna zeven keer de Tour de France te winnen.

Uitverkocht

In ‘Door de pijngrens’ beschrijft de Amerikaanse wielrenner Lance Armstrong hoe hij in 1996 werd geconfronteerd met een agressieve vorm van kanker. Tegen alle verwachtingen in bleef hij leven en bracht hij in 1999 zelfs de Tour de France op zijn naam.

Levensloop Lance Armstrong

Lance Armstrong behaalde in 1993 zijn eerste internationale succes door als volstrekt outsider het wereldkampioenschap wielrennen op de weg te winnen. In 1996 leek er aan zijn sportieve carrière een eind te komen toen bij hem teelbalkanker werd ontdekt. Vanwege de uitzaaiingen leken zijn kansen om te overleven bijzonder klein te zijn. Armstrong besloot echter te overleven met de doelgerichtheid van de ware topsporter.

Biografie Lance Armstrong

‘Door de pijngrens’ is het aangrijpende verslag van iemand die door een onverwoestbaar optimisme en met ongelofelijk doorzettingsvermogen zijn levensbedreigende ziekte overwint. En daarna ook nog de Tour de France op zijn naam brengt. Het verhaal is geschreven voor naar buiten kwam dat Lance Armstrong doping gebruikt heeft en werkt nog altijd zeer motiverend!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lance Armstrong – Door de pijngrens” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ISBN: 9789027474193

Categorie: