✓ Gratis verzending vanaf €20 ✓ Altijd de scherpste prijs ✓ Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Thomas Dekker – Mijn Gevecht

Thomas Dekker – Mijn Gevecht

19,99

Op voorraad

In deze biografie doet wielrenner Thomas Dekker een boek open over zijn profcarrière. Thomas is klaar met de leugens en vind dat alle verhalen maar eens naar buiten moeten. Hij doet een flink boek open over een verborgen leven.

Over Thomas Dekker

Het verhaal van deze biografie lijkt haast verzonnen. In zijn jeugdjaren is Dekker een normale jongen met een groot talent voor wielrennen. Thomas wilt echter meer en meer, waardoor hij verwikkelt raakt in een ingewikkeld leven. Met seks, drugs, drank, doping en geld zorgt Dekker ervoor dat hij zijn talent niet maximaal kan benutten.

Niet alleen Thomas zelf is betrokken geraakt bij deze praktijken. Ook andere wielrenners worden niet gespaard, waaronder Michael Boogerd en Jacques Hanegraaf. Nog nooit eerder is er een boek verschenen met zoveel verborgen verhalen over sportwereld. De wielerwereld is volgens Thomas niet zoals wij die doorgaans kennen.

Over het boek

Thijs Zonneveld is het gelukt om met fijne pen te beschrijven hoe het verhaal van Thomas Dekker zit. Met zijn voorliefde voor fietsen heeft Zonneveld een groot begrip voor de sport, wat het een sensationeel verhaal maakt. Het boek is gemakkelijk in één ruk uit te lezen en boeiend op iedere bladzijde.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Thomas Dekker – Mijn Gevecht” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ISBN: 9789048835157

Categorie: