Wonderful Days – Theo Nabuurs (Mental Theo)

Wonderful Days – Theo Nabuurs (Mental Theo)

In de biografie Wonderful Days gaat Theo Nabuurs (Mental Theo) in op zijn leven als succesvol DJ. Hij vertelt over zijn jetsetleven dat veel bestond uit drank en seks, maar ook over de dieptepunten.

Over Theo Nabuurs

Theo Nabuurs, beter bekend als Mental Theo, is een Nederlandse DJ die in begin jaren negentig doorbrak met hitjes als Wonderfull Days en A Wet Summernight. Samen met DJ Charly Lownoise maakt hij de ene hit na de andere en als duo bestormden zij de hitlijsten.

Toen de populariteit van Nabuurs afnam begon hij een carrière op televisie, hij presenteerde programma’s op TMF als The Basement en Mental Theo on the Road. Na een paar jaar voor TMF te hebben gewerkt maakt hij de overstap naar jongerenzender Veronica, waar hij als presentator en jurylid aan de slag ging.

Na een korte en mislukte zijstap richting de politiek is Theo nu vooral bezig met het presenteren van programma’s op SLAM!FM en RTL7. Hier en daar staat hij nog steeds achter de draaitafel op ouderwetse feesten en worden zijn hitjes nog regelmatig gedraaid. Theo is getrouwd met zangeres Maaike Jansen.

Over de Biografie

Mental Theo’s verhaal wordt uitgelegd door Vincent de Vries, met een voorwoord van vriend en DJ Hardwell. In de biografie vertelt Theo over zijn bevlogen leven en hoe het succes zijn leven bepaalde. Het boek is werkelijk een megahit over een DJ waar iedereen een beetje van houdt.

Meer muziekbiografieën >> Meer bekende Nederlanders >>

AanbiederPrijsBiografie bestellen
Bol.com€20,00Bestel deze Biografie
Managementboek.nl€20,00Bestel deze Biografie


Dit bericht is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *