Amok met aliens (3-in-1: 1 volledig seizoen van Arda Giz avonturen)

De complete serie

19,99

Momenteel niet leverbaar

In Amok met Aliens worden de intergalactische avonturen van Arda Giz, Turkse tiener en geheim agent gebundeld tot één werk.
Inclusief het nooit eerder in Nederlands verschenen: ‘Missie op Mars’

1. Plastiek paniek

Plastiekvervuiling bedreigt de planeet… Klimaatactivisten… Een jonge agent die met moeite het hoofd kan bieden aan zijn eigen problemen…

Ontmoet Arda Giz. Onze vijftienjarige geheimagent. Zijn beste vriend is verhuisd naar Duitsland, zijn andere vriend is terug gegaan naar Japan. Bovendien heeft hij zijn speciale talent verloren. Hij voelt zich alleen en gewoon. Plots schreeuwt een jong meisje. Arda rent een verlaten steegje in Turkije in om haar te helpen. Onmiddellijk vind hij zichzelf in een n i e u w bizar avontuur.

2. Brein Breker

Arda Giz begint de toekomst te zien! Zijn nieuwe talent heeft zware consequenties. Oh, en pas op voor de alien. Hij is misschien niet zo eerlijk als hij er uitziet.
Er gebeuren interessante dingen in een geheim laboratorium. Maar er gebeuren ook interessante dingen op school. Deze hebben niets te maken met Aliens. Op school draait alles om Arda’s vriend Takashi. Hij houdt een geheim voor zich. Arda is een beetje beledigd hierdoor. Zou jij dat ook niet zijn als je beste vriend weigerde zijn geheim te delen met jou? Vooral als er misschien meer aan de hand is…

3. Missie op Mars

Dr. Leonid, een botanist gekend als “De bomendokter” moet onmiddellijk ontsnappen. Hij moet in het midden van de nacht wegsluipen van de Mars 9 Basis. Er gebeuren namelijk heel erg vreemde dingen onder de vreemde koepel. Wezens sluipen er ’s nachts door de gangen!
Ondertussen zijn Arda en Takashi in Berlijn. Hoe zullen Dr. Leonid en Arda Giz deze keer uit de problemen raken? En wie redt de mensheid?

Alle mysteries worden opgelost in dit spannende avontuur, gevuld met gestoorde achtervolgingen uitmondend in een Big Bang-achtige climax!

ISBN: 9789464771046 Categorie: Tags: , , ,
Gewicht 1 kg
Auteur(s)

Ünver Alibey

Uitgever

De Boekenvos

Verschijningsvorm

Paperback

Taal

Nederlands

Illustraties

Nee

Druk

1

NUR

284

Verschijningsdatum

07-01-2024