De Culturele Evolutie

van Primaat tot Homo Sapiens

34,99

Uitverkocht

De Culturele Evolutie van Primaat tot Homo Sapiens: Een Diepgaande Verkenning van Menselijke Oorsprong en Toekomst

Duik in het intrigerende verhaal van de menselijke evolutie en ontdek de verbazingwekkende reis die onze soort heeft afgelegd, van primitieve primaten tot de dominante Homo sapiens. In dit boek, geschreven door historicus MJ van Hagen, worden de roots van de menselijke cultuur en evolutie blootgelegd met diepgaande inzichten, historische context en wetenschappelijke ontdekkingen.

De auteur neemt je mee op een boeiende reis door de geschiedenis van de menselijke evolutie, waarbij het ontstaan van taal, technologie en cultuur centraal staat. Ontdek hoe de vroege mensen aanpasbaarheid combineerden met hun vermogen om technologische vooruitgang te boeken, en hoe ze de natuur en het klimaat hebben beïnvloed en andersom.

De interactie tussen de menselijke soort en de omgeving komt tot leven in deze meeslepende verkenning. Het boek werpt een helder licht op hoe onze soort heeft bijgedragen aan de evolutie van het leven op aarde en hoe we onze toekomst vormgeven te midden van uitdagingen zoals klimaatverandering en technologische vooruitgang.

“De Culturele Evolutie van Primaat tot Homo Sapiens” is niet alleen een diepgaande kijk op ons verleden, maar ook een reflectie op onze rol in de toekomstige evolutie. Het is een inspirerende reis door de menselijke geschiedenis en een oproep om onze planeet te koesteren voor de generaties die nog komen.

Dompel jezelf onder in de fascinerende wereld van de menselijke evolutie en ontdek hoe ons verhaal voortdurende verandering en groei belichaamt. Dit boek is een must-read voor iedereen die geïnteresseerd is in de geschiedenis van onze soort en onze plaats in de evolutie van het leven op aarde.

ISBN: 9789464815269 Categorie:
Gewicht 0,572 kg
Afmetingen 240 × 158 × 23 mm
Auteur(s)

M.J. Van Hagen

Uitgever

M.J. van Hagen

Verschijningsvorm

Paperback

Taal

Nederlands

Illustraties

Ja

Aantal pagina's

332

Druk

1

NUR

242

Verschijningsdatum

11-10-2023