De man die met dieren spreekt

Wat dieren ons kunnen vertellen

24,95

Nu besteld, vrijdag in huis

Is het mogelijk om met dieren te ‘praten’? En zo ja, kun je dat dan leren?

Op beide vragen kan Eddy Mulder volmondig ja zeggen. Hij leerde ruim vier jaar gelden om met dieren te communiceren en sindsdien heeft hij ruim 250 A4-tjes vol geschreven met deze gesprekken. Soms zijn ze grappig, zoals zijn gesprek met de poes Tirza die steeds levende muizen mee naar huis neemt als cadeautje aan de baas. Soms zijn ze serieus zoals het gesprek met paard Wendy die begeleid wordt naar euthanasie, dan weer spiritueel met buizerd Hyronimus die uitlegt dat je met alles wat bewustzijn heeft kunt communiceren.

Vele onderwerpen komen voorbij. Hoe voelen varkens in de intensieve veehouderij zich in de stallen, wat gebeurt er met de dieren als een stal afbrand of er grote bosbranden plaatsvinden. Dan weer gaat het over de Oostvaardersplassen en de overbevolking. Mogen we wel vlees blijven eten? Hoe denken dieren over klimaatverandering en de oorlog in Oekraïne?

Naast het feit dat Eddy gezellige, serieuze of spirituele gesprekken heeft met de dieren in zijn directe omgeving, zoekt hij graag de verdieping. Hoe voelen dieren zich onder bepaalde situaties en hoe kijkt de wetenschap daar naar? Allemaal vragen die interessant zijn om uit te zoeken. Zo probeert Eddy wetenschap en dierencommunicatie dichter bij elkaar te brengen.

Eddy Mulder is van jongs af aan altijd bezig geweest met dieren en hij heeft er ook altijd een speciale band mee gehad. Na het volgen van een cursus dierentolken, heeft hij zijn geheel eigen weg gevonden in de communicatie met dieren.

ISBN: 9789464815559 Categorie:
Gewicht 0,306 kg
Afmetingen 212 × 147 × 15 mm
Auteur(s)

Eddy Mulder

Uitgever

Uitgeverij AnimalTalks

Verschijningsvorm

Paperback

Taal

Nederlands

Illustraties

Ja

Aantal pagina's

160

Druk

1

NUR

253

Verschijningsdatum

30-11-2023