Dhr. Bosch denkt ervan overtuigd te zijn een vrouw te willen worden

Jessie Maya

24,95

Nu besteld, dinsdag in huis

‘De heer Bosch denkt ervan overtuigd te zijn een vrouw te willen worden’, is de minachtende doorverwijzing die de huisarts van Jessie Désirée Bosch schreef toen ze als 17-jarige transgender voor het eerst om hulp vroeg bij haar transitie. Haar moeilijke jeugd, die getekend is door afwijzing en de gruwelijke aftakeling van haar moeder, gaf haar de kracht om te vechten voor haar ware zelf. Met haar persoonlijke verhaal geeft ze een inkijkje in haar jarenlange transitieproces en moedigt ze anderen aan ook in zichzelf te geloven.
Een verhaal over het doorstaan van pesterijen, over het voelen dat je niet goed genoeg bent, over je leven weer oppakken na momenten waarop dat ondenkbaar lijkt, over het vinden van zelfliefde en -acceptatie en over het geloven dat jij de kracht hebt om te dragen wat er op jouw pad komt.

‘Niemand kiest ervoor om anders te zijn. Ik ben enorm trots op haar en bewonder haar in alle facetten. Dit boek laat zien wie Jessie is en wat ze heeft moeten overwinnen. Het is een intiem en rauw verhaal.’
– Fred van Leer

ISBN: 9789083373010 Categorie:
Gewicht 0,336 kg
Afmetingen 210 × 146 × 19 mm
Auteur(s)

Jessie Désirée Bosch

Uitgever

A House of Legends

Verschijningsvorm

Paperback

Taal

Nederlands

Illustraties

Ja

Aantal pagina's

208

Druk

1

NUR

402

Verschijningsdatum

21-11-2023