Máxima

Meer dan Majesteit

24,99

Beschikbaarheid: In Stock

Al jarenlang is koningin Máxima het populairste lid van het Nederlandse koningshuis. Maar hoe goed kennen we de koningin nu echt? Royaltyjournalist Rick Evers volgde haar een jaar lang van heel nabij en biedt in Máxima. Meer dan Majesteit een unieke blik achter de paleisdeuren, die normaal hermetisch gesloten blijven.
Ook als de camera’s uit zijn, ziet hij hoe Máxima zich met hart en ziel inzet voor onder meer de Verenigde Naties, het Oranje Fonds en als erevoorzitter van Méér Muziek in de Klas. Wat maakt haar zo succesvol en zo mateloos populair?
Op basis van exclusieve gesprekken met de koningin en de mensen om haar heen schetst Rick Evers een onthullend portret. Máxima blijkt een workaholic die met haar werk zo veel mogelijk mensen wil bereiken, inspireren en motiveren. Tegelijkertijd is ze betrokken bij de grote lijnen én de kleinste details van het koningschap van haar man. Voortdurend balanceert ze tussen haar werk als koningin en haar taken als moeder van drie dochters. Zó dicht bij Máxima kwamen we nog nooit.

ISBN: 9789046828083 Categorie: Tags:
Gewicht 0,914 kg
Afmetingen 244 × 198 × 22 mm
Auteur(s)

Rick Evers

Uitgever

Nieuw Amsterdam

Verschijningsvorm

Hardcover

Taal

Nederlands

Illustraties

Ja

Aantal pagina's

272

Druk

1

NUR

698

Verschijningsdatum

14-04-2021