Glacerie.

Geuren, kleuren, smaken en texturen. Het ultieme handboek voor ijs.

49,99

Nu besteld, dinsdag in huis

In ‘Glacerie.’, de nieuwste patisseriebijbel van Meester Patissier Hidde de Brabander, leer je alles over de basis van ijs. De basisrecepten voor sorbet en sherbet, softijs, parfaits en kulfi komen aan bod, en Hidde daagt met zijn meesterstukken uit om zelf next-level ijscreaties te maken.
Net als in ‘Patisserie.’ en ‘Chocolaterie.’ laat Hidde als geen ander zien dat vakkennis, prachtige fotografie en glasheldere recepturen net zo goed samengaan als ei, bloem en suiker. Leer zelf de kunst van het ijs bereiden in dit magnum opus over zomerse heerlijkheden.
Hidde de Brabander is een van de drie Nederlandse Meester Patissiers. Hij volgde de opleiding tot Gespecialiseerd IJsbereider aan het IJscentrum, het Nederlandse opleidingsinstituut voor ambachtelijke ijsbereiders, waarvan hij ook manager is.

ISBN: 9789021576695 Categorie:
Gewicht 1,082 kg
Afmetingen 277 × 201 × 26 mm
Auteur(s)

Hidde de Brabander

Uitgever

Kosmos Uitgevers

Verschijningsvorm

Hardcover

Taal

Nederlands

Illustraties

Nee

Aantal pagina's

224

Druk

1

NUR

440

Verschijningsdatum

14-07-2020