Het Kaasboek
De crème de la crème van de rauwmelkse wereldkazen
€39,99
Nu besteld, dinsdag in huis
Kaas maken is een kunst, kaas proeven een genot. Kaasaffineur Frédéric Van Tricht en kaasmaker Giedo De Snijder gingen samen op zoek naar de beste rauwmelkse kazen. Het resultaat is een selectie duurzame top producten die op traditionele manier en met de hand bereid worden, vol respect voor het ambacht, de grondstoffen en de dieren. Want zo verkrijgen kwaliteitskazen van rauwe melk hun volle smaken, rijk aan diepgang en complexiteit.
Dit boek gaat over de mensen en de verhalen achter twintig internationale rauwmelkse kazen.
Met liefde voor het metier en het product.
ISBN:
9789401479561
Categorie: Kookboeken
Gewicht | 1,488 kg |
---|---|
Afmetingen | 294 × 233 × 25 mm |
Auteur(s) | Frédéric Van Tricht , Giedo De Snijder |
Uitgever | Lannoo |
Verschijningsvorm | Hardcover |
Taal | Nederlands |
Illustraties | Nee |
Aantal pagina's | 288 |
Druk | 1 |
NUR | 440 |
Verschijningsdatum | 13-07-2022 |