Het Kaasboek

De crème de la crème van de rauwmelkse wereldkazen

39,99

Nu besteld, dinsdag in huis

Kaas maken is een kunst, kaas proeven een genot. Kaasaffineur Frédéric Van Tricht en kaasmaker Giedo De Snijder gingen samen op zoek naar de beste rauwmelkse kazen. Het resultaat is een selectie duurzame top producten die op traditionele manier en met de hand bereid worden, vol respect voor het ambacht, de grondstoffen en de dieren. Want zo verkrijgen kwaliteitskazen van rauwe melk hun volle smaken, rijk aan diepgang en complexiteit.

Dit boek gaat over de mensen en de verhalen achter twintig internationale rauwmelkse kazen.
Met liefde voor het metier en het product.

ISBN: 9789401479561 Categorie:
Gewicht 1,488 kg
Afmetingen 294 × 233 × 25 mm
Auteur(s)

Frédéric Van Tricht, Giedo De Snijder

Uitgever

Lannoo

Verschijningsvorm

Hardcover

Taal

Nederlands

Illustraties

Nee

Aantal pagina's

288

Druk

1

NUR

440

Verschijningsdatum

13-07-2022