Japan – het vegetarische kookboek

250 vegetarische recepten uit de Japanse keuken

49,99

Nu besteld, dinsdag in huis

Meer dan 250 heerlijke, gezonde, vegetarische recepten uit de Japanse keuken

Nancy Singleton Hachisu is dé autoriteit op het gebied van de Japanse keuken. Met deze selectie van 250 niet eerder verschenen vegetarische recepten kan iedere thuiskok uit de voeten. Hiermee komen de unieke smaken uit de elegante Japanse keuken nu ook thuis bij iedereen die graag vegetarisch of vegan wil eten. Of gewoon af en toe een avond zonder vlees of vis. De recepten zijn ingedeeld op bereidingswijze: met dressing, gefrituurd, gestoofd, gestoomd, roergebakken, gegrild, ingemaakt of gezoet. Daarnaast deelt ze haar expertise over Japanse ingrediënten, cultuur en de tradities van deze unieke keuken.

Nancy Singleton Hachisu werd geboren in Californië en woont met haar Japanse echtgenoot op een boerderij in de provincie Saitama. Ze schreef vier boeken, waaronder Japan: het kookboek en droeg bij aan The Art of Eating, Saveur, Food & Wine, National Geographic Food, en BBC Travel. Hachisu was ook te zien in de ‘Salt’ aflevering van de bekende Netflix-serie Salt Fat Acid Heat, van Samin Nosrat, haar boek Zout, vet, zuur, hitte verscheen eerder succesvol bij Spectrum.

ISBN: 9789000389971 Categorie: Tags: , ,
Gewicht 1,415 kg
Afmetingen 277 × 187 × 36 mm
Auteur(s)

Nancy Singleton Hachisu

Uitgever

Spectrum

Verschijningsvorm

Hardcover

Taal

Nederlands

Illustraties

Ja

Aantal pagina's

368

Druk

1

NUR

444

Verschijningsdatum

23-08-2023