Kookboek van Utrecht

13,50

Nu besteld, dinsdag in huis

‘Me stadsie, me kluppie emme wors’: de trots van iedere Utrechter. En met de ‘wors’ wordt dan natuurlijk de beroemde Vocking leverworst (sinds 1891) bedoeld. Maar dat is niet de enige specialiteit uit het Utrechtse. Bergman’s sprits (1888), Staffhorst jenever (1861) en Utrechtse theerandjes (1726) zijn bekende lekkernijen. En daarnaast de boerenmaaltijd Vijfschaft, melkmoes en kervelsoep. En uit de provincie: Spakenburgse paling met papstip, Amersfoortse Keesjes en Zeister Hernhuttertjes.

Historisch-nostalgische recepten voor oude en nieuwe bewoners van de Domstad en omgeving.

ISBN: 9789492821126 Categorie:
Gewicht 0,218 kg
Afmetingen 187 × 120 × 16 mm
Auteur(s)

Frank Noë

Uitgever

Het Zwarte Schaap

Verschijningsvorm

Hardcover

Taal

Nederlands

Illustraties

Ja

Aantal pagina's

64

Druk

1

NUR

440

Verschijningsdatum

20-03-2020