Rook!

culinair roken op de BBQ en andere rookkasten

20,99

Nu besteld, dinsdag in huis

Van de barbecue-boeken van Steven Raichlen zijn in Nederland en Vlaanderen al meer dan 100.000 exemplaren verkocht!

In zijn langverwachte nieuwe boek Rook! neemt bestsellerauteur en barbecue-goeroe Steven Raichlen je mee in de wereld van het roken.

In Rook! staat het roken van vlees, vis, gevogelte en groente centraal. Er wordt onderscheid gemaakt tussen warm-roken (kippers en ham) en koud-roken (zoals mozarella affumicata en Scandinavische zalm). Raichlen richt zich uitsluitend op het roken van gerechten – van gerookte vleeswaren en zeevruchten tot gerookte cocktails, specerijen en desserts. Je zult leren hoe je kunt variëren in verschillende rooksmaken, hoe je verschillende barbecues en rookkasten kunt gebruiken en dat de mogelijkheden voor gerookte gerechten eindeloos zijn, denk aan cheesecake, room, mayonaise, boter en ijs.

ISBN: 9789045209371 Categorie:
Gewicht 1,192 kg
Afmetingen 237 × 205 × 32 mm
Auteur(s)

Steven Raichlen

Uitgever

Karakter Uitgevers B.V.

Verschijningsvorm

Hardcover

Taal

Nederlands

Illustraties

Ja

Aantal pagina's

304

Druk

1

NUR

440

Verschijningsdatum

15-06-2016